Vesti

Poznata satnica za koncert sastava DEAD CONGREGATION
20.02.2017. | |

Već smo pisali da će kultni grčki death metal sastav DEAD CONGREGATION posetiti Srbiju u okviru svoje aktuelne turneje Sombre Martyrium over Europe. Bend će nastupiti 23. februara u zemunskom klubu Fest, a organizator Mjölnir Promotions objavio je satnicu koju možete pogledati u nastavku. 

Dead Congregation u Beogradu

Pored već najavljene podrške u vidu domaćeg death metal sastava SACRAMENTAL BLOOD, pred domaćom publikom će se predstaviti i beloruski sastav RELICS OF HUMANITY. Karte za koncert se mogu nabaviti u Miners Pub-u i Felix Shop-u u Beogradu i Mungosu u Novom Sadu, po ceni od 1200 dinara u pretprodaji, odnosno 1600 dinara na dan koncerta.

Satnica izgleda ovako: 

20:30 - Ulaz
21:00 - Sacramental Blood
21:45 - Relics of Humanity
22:30 -DEAD CONGREGATION

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.