Vesti

Bryan Adams u novembru stiže u Zagreb
20.02.2017. | |

Legendarni kanadski rock muzičar Bryan Adams posle 11 godina ponovo dolazi u Hrvatsku, i to 9. novembra u zagrebačku Arenu.

Bryan Adams u novembru stiže u Zagreb

U karijeri dugoj preko 40 godina i poznat po brojnim hitovima kao što su "(Everything I Do) I Do It For You", "Heaven", "Run to You" "All For Love", "Summer of '69" i mnogim drugima, Adams u Zagreb stiže u sklopu turneje na kojoj promoviše aktuelni, 13. studijski album "Get Up", objavljen u oktobru 2015. godine.

Ovaj svestrani umetnik je sa više od 100 miliona prodatih albuma širom sveta postao jedan od najprodavanijih izvođača svih vremena. Uz pevanje, sviranje i pisanje, Adams je poznat i u svetu fotografije, a ništa manje važan doprinos dao je i kroz svoju fondaciju koja se bavi aktivizmom u borbi za prava i zaštitu životinja.

Ulaznice za ovaj koncert su u prodaji i možete ih pronaći na prodajnim mestima Eventim-a od 299, 349, 399 i 750 kuna (od oko 5.000 pa sve do 12.500 dinara).

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.