Vesti

Sting u Pulskoj Areni 26. jula
20.02.2017. | |

Nakon nedavne objave njegovog dugoočekivanog pop-rock albuma "57th & 9th" te rasprodanih koncerata u Severnoj Americi i Evropi, Cherrytree Management, Live Nation te hrvatska kompanija MPG sa zadovoljstvom najavljuju hrvatski koncert Sting-a u jedinstvenoj Pulskoj Areni, na jednoj od najlepših koncertnih pozornica, 26. jula 2017. godine. Biće to jedini koncert ove engleske zvezde u regiji, a u Pulu se vraća nakon punih 20 godina. Ulaznice za ovaj ekskluzivni događaj u Pulskoj Areni u prodaji su od 7. februara 2017. putem sastavu Eventim, a s obzirom na to da je turneja rasprodata širom sveta, za očekivati je kako će i za hrvatski koncert vladati veliki interes.

StingNa turneji "57th & 9th", Sting-u će se pridružiti tročlani bend uključujući i njegovog dugogodišnjeg gitaristu Dominic-a Miller-a, bubnjara Josh-a Freese-a te gitarista Rufus-a Miller-a.

Sting-ov dvanaesti solo album "57th & 9th" prvi je njegov pop rock projekat u poslednjih deset godina, a izdavač je A&M/Interscope Records. Album je krenuo u prodaju 11. novembra 2016. godine te donosi deset pesama koje predstavljaju Sting-ovu raznolikost u stilovima i pisanju tekstova, počevši od hrapavog prvog singla "I Can´t Stop Thinking About You“, do snažnog i slikovitog stila Road Warrior u pesmi "Petrol Head“ te himničnog singla "50,000“.

Album koji je producirao Martin Kierszenbaum, snimljen je u samo nekoliko nedelja sa Sting-ovim dugogodišnjim saradnicima Dominic-om Miller-om na gitari i Vinnie-m Colaiuta-om na bubnjevima, ali i bubnjarom Josh-om Freese-om (članom bendova Nine Inch Nails, Guns ´n´ Roses), gitaristom Lyle-om Workman-om i pratećim vokalima iz benda The Lost Bandoleros iz San Antonija.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.