Vesti

Hardcore Spring Fever Vol.2: NASTY stižu u Elektropionir
20.02.2017. | |

Belgijska hardcore mašinerija NASTY nastupiće u Beogradu, u klubu Elektropionir, u utorak, 21. marta. Bend stiže u Srbiju po prvi put nakon 2013. godine, i turneje sa sastavima Madball, Deez Nuts i Your Demise, kada su održali žestok nastup. Kao podrška nastupiće sjajni niški beatdown bend Suffering's the Price, te sve aktivniji čačanski hardcore sastav Hit By Pain.

Nasty

Nasty neguju tvrd, beskompromisan i agresivan zvuk koji definitivno nije za svakoga, ali baš zbog toga stekli su kultni status na Starom kontinentu. Njihova publika je verna i lojalna, te veoma aktivna na nastupima, koji su jedno od najjačih oružja benda. Ne odstupajući od svojih hardcore korena, Nasty su žestoko angažovani, kako socijalno, tako i politički, a poznato je i nekoliko njihovih obračuna sa fašističkim i nacističkim grupacijama. Upravo njihova najpoznatija pesma "Zero Tolerance" prihvaćena je kao jedna od himni antifašističkih pokreta u undergound krugovima.

Suffering's the Price su više puta pokazali da su možda i najteži hardcore bend u našoj zemlji. Žestoki uživo, tvrdi na snimku, nude zvuk koji nije toliko uobičajen za domaću scenu, što publika zna da ceni. Ako očekujete melodiju, na pogrešnom ste mestu. Ako želite vibracije u stomaku - dobrodošli! Hit By Pain su bend koji je tokom prošle godine počeo da privlači veliku pažnju, i to sa pravom. NJihov zvuk je specifičan, žestok i agresivan, dok su na bini spremni da ukrste koplja sa bilo kime. Ne sumnjamo da će to opravdati i ovog puta.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.