Vesti

ELVIS JACKSON, ONE STEP AWAY i FAST RESPONSE zajedno u Zagrebu
20.02.2017. | |

Slovenački ska punk rock metal reggae bend ELVIS JACKSON donosi svoju energilnu svirku u mali pogon zagrebačke Tvornice Kulture, i to u četvrtak, 16. marta. Kao podrška nastupiće sjajni punk rock sastav ONE STEP AWAY, kao i zagrebački skate punk ludaci FAST RESPONSE. Ulaznice za ovaj koncert koštaće 40 kn u pretprodaji ili 60 kn na ulazu.

Elvis Jackson

Elvis Jackson, jedan od najboljih regionalnih ska-punk-rock-reggae-metal bendova, nakon duge 4 godine vraća se u Zagreb. Ovi veseli momci predstaviće vam presek svojih najvećih hitova sa pet izuzetno uspješnih albuma ("Move Your Feet It's One O'clock", "Go Home and Practice", "Summer Edition", "Against the Gravity" i "Radio Unfriendly"). Snimili su desetak videospotova, bili su prisutni na mnogim stranim kompilacijama, održali su nekoliko turneja i svirali su na najvećim europskim festivalima, kao što su Sziget fest, Exit festival, INmusic festival, Dunauinselfest, Burgast fest, Rock For People, Rototom Sunsplash, Beerfestival, Azfest, Serengeti, Devilside... Kruže priče da su njihovi nastupi nezaboravni i da nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.  Nastupi na kojima se klub pretvara u plažu, na kojima lete role WC papira…

One Step Away po treći put u Tvornici predstavljaju svoj drugi album "Ni Grama Srama".  Svima je sve jasno, brzi punk rock, vino, kotlovina, Koprivnica... Provereno dobro, kažu 3. sreća, pa dođite i proverite kakav spektakl momci iz Zagorjevine spremaju ovaj put!"3 sexy dudes and a drummer", domaće snage sa engleskom lirikom, nakon dužeg vremena opet u Zagrebu. Ovaj put sa novim materijalom i novim basistom (Rudi - FrAkTuRa MoZgA) koji najavljuje novi, 3. album benda! Jači, veći i brži!

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.