Vesti

PIERCE THE VEIL i SLEEPING WITH SIRENS uz GOOD CHARLOTTE u Budimpešti
20.02.2017. | |

Ranije smo najavili da će kultni američki pop punk sastav GOOD CHARLOTTE u sklopu svoje evropske turneje nastupiti u Budimpešti 17. juna, a sada je objavljena i podrška za ovaj koncert.

Good Charlotte

Uz svoje starije kolege nastupiće dva benda novije genracije koji već neko vreme uživaju ogromnu popularnost u pop punk krugovima. Reč je o sastavima Pierce The Veil i Sleeping With Sirens. Pierce The Veil već neko vreme pretavljaju bitno ime na američkom kontinentu kao i u Velikoj Britaniji, a odnedavno su počeli da osvajaju i Evropu. Iza sebe imaju deceniju postojanja, i četiri studijska albuma od koji je najsvežiji, "Misadventures" izašao prošle godine. Pored milionskog tiraža, svirali su na gotovo svim bitnijim svetskim festivalima, a njihov pevač, Vic Fuentes ima svoju kolumnu u britanskom magazinu Rock Sound gde mu je dugo kolega bio Corey Taylor iz sastava Slipknot i Stone Sour.

Drugi bend koji će podeliti binu sa starijim kolegama jeste Sleeping With Sirens, a koje predvodi pevač specifičnog glasa Kellin Quinn. I Sleeping With Sirens su do sada objavili četiri albuma, a poslednji 2015. godine. Od kako se pojavio, ovaj bend izaziva podeljene reakcije publike, dok im baza fanova svakodnevno raste.

ulaznice su u prodaji po ceni od 5 999 forini (oko 19e) za najbrže, nakon čega cena skače na 6 999 ft (22e), dok će redovna cena u pretprodaji biti 7 999 ft (26e). Cena ulaznica na ulazu biće 8 999 forinti, odnosno oko 29 evra.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.