Vesti

Đorđe Miljenović 3. marta u Božidarcu
18.02.2017. | |

Nakon fenomenalnih nastupa u klubu Elektropionir i Domu omladine, Đorđe Miljenović i njegov bend nastupiće 3. marta u klubu Božidarac u okviru festivala Vračar Rocks. Karte za ovaj nastup mogu se nabaviti u Felix Shop-u (TC Sremska) po ceni od 500 dinara. Muzičar, popularniji pod imenom Wikluh Sky i radom sa rap sastavom BAD COPY, ovom prilikom promovisaće dva predstojeća izdanja pod imenima "Sam pao, sam se ubio" i "Amovi" koja će biti objavljena u aprilu za Mascom Records. Imena bendova koji će nastupiti kao podrška biće naknadno objavljeni.

Đorđe Miljenović u Domu omladine | Foto: Jovan Ristić

Već smo pisali o tome da će se na predstojećem duplom albumu Miljenović oprobati u blues, country, soul i rock vodama, a bend koji je muzičar okupio čine čine Lav Bratuša za bubnjevima, Milan Mika Aćimović na klavijaturama, vokalima i dairama, Milorad Matić na basu, Đorđe Todorović i Janko Mostarlić na gitarama i MKDSL na sempleru. Nedavno smo imali prilike da ovu ekipu vidimo u maloj sali beogradskog Doma omladine, a kako je na tom koncertu bilo možete pročitati u našem izveštaju i pogledati u galeriji fotografija.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.