Vesti

ROYAL THUNDER objavili novu pesmu, album stiže u aprilu
18.02.2017. | |

Psychedelic/stoner rock bend ROYAL THUNDER iz Atlante (Džordžija, SAD) objavio je novu pesmu "April Showers" i možete je poslušati u nastavku, a ona će se naći na novom izdanju "Wick" koje izlazi 7. aprila za Spinefarm Records.

"Mnogo toga desilo se u životu između albuma 'Crooked Doors' i 'Wick'. Ova pesma bila je naš splav spasa i izlaz dok smo bili na putu. Bila je to pesma u kojoj smo živeli i čijem smo se sviranju uživo unapred radovali. Meni je dala posebnu slobodu da pustim svoja osećanja i misli dok smo konstantno bili na putu. Nadamo se da ćete uživati u njoj i iskreno cenimo svu vašu podršku. Predstavljamo vam 'April Showers'", rekla je predvodnica benda Mlny Parsonz.

Royal Thunder - Wick

"Wick" lista pesama:

01. Burning Tree
02. April Showers
03. Tied
04. We Slipped
05. The Sinking Chair
06. Plans
07. Anchor
08. Wick
09. Push
10. Turnaround
11. The Well
12. We Never Fell Asleep

Poslednji album "Crooked Doors" su izdali u aprilu 2015. godine, a recenziju ovog izdanja ste mogli pročitati i kod nas.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.