Vesti

Maynard James Keenan počeo da snima vokale za novi TOOL album
18.02.2017. | |

Jedan od najmisterioznijih i toliko već pominjanih mitova današnjeg muzičkog sveta jeste svakako novi album benda TOOL na koji ljubitelji ovog benda čekaju već deset godina, ali naslednik albuma "10,000 Days" nikako da zapara njihove uši. Sudeći po njihovom zvaničnom sajtu, pevač Maynard James Keenan je počeo da snima vokale za dugoočekivani peti studijski album.

Maynard James Keenan počeo da snima vokale za novi TOOL album

"Kad sam se čuo sa Denny-jem sinoć rekao mi je da je bend privremeno preselio jedan deo opreme u veći prostor na drugom kraju grada gde Maynard snima vokale za novi materijal. Siguran sam da na ovome rade već neko vreme, ali sad će biti još bolje jer će Maynard imati više prostora za disanje i veću kabinu za snimanje vokala", napisao je na sajtu njihov webmaster.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.