Vesti

Roditelji iz Bolivije dali detetu ime IRON MAIDEN
18.02.2017. | |

Navikli smo na naobična imena dece koja roditelji smišljaju iz najneobičnijih pobuda, ali davanje imena deci po uzoru na neki bend baš i ne srećemo toliko često. Zašto dati svom detetu neko uobičajeno ime kada ga možete nazvati na primer - Iron Maiden? Upravo ovo je pomislila jedna bolivijska porodica iz Santa Kruza koja je pri odlučila da svog novorođenog sina nazove u čast omiljenog benda - IRON MAIDEN.

Roditelji iz Bolivije dali detetu ime IRON MAIDEN

Naravno da je ova vest odmah po izdavanju dokumenata o rođenju deteta dospela do svih velikih svetskih muzičkih medija, pa su tako svi odmah saznali da se rodio Iron Maiden Duran Ruiz, dok informaciju o tome da li je ova vest došla do benda još uvek nema niko. "Ovaj naš potez proistekao je iz njihove maskote Eddie-a, jer želim da moj sin ima takvu snagu i energiju. Želim da se bori za ono u šta veruje, da ima svoj stav i iznad svega da bude mentalno snažan", rekao je otac deteta Cesar Duran Alpiri.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.