Vesti

ROGER WATERS najavio solo album 'Is This the Life We Really Want?'
17.02.2017. | |

Nakon što smo prošle godine najavili da Roger Waters priprema novi solo album, on je izbacio prvi preview albuma i otkrio da će album nositi naziv "Is This the Life We Really Want?".

ROGER WATERS najavio solo album 'Is This the Life We Really Want?'

Nakon 22 godine od poslednje solo ploče, Roger Waters je regrutovao Nigel Godrich-a (radio sa Radiohead) da producira novi album koji donosi 12 pesama. Datum izdavanja još uvek nije poznat, ali je sasvim izvesno da će album izaći ili pre ili tokom turneje koju Waters započinje u maju mesecu. Preview albuma možete čuti ispod.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.