Vesti

INCUBUS se vraćaju sjajnim singlom 'Nimble Bastard'
17.02.2017. | |

Američki rock sastav INCUBUS će kasnije ove godine izdati novi album "Nimble Bastard", a već sada možete čuti naslovni singl koji nam stavlja do zanja da se sa njima nikako ne treba šaliti.

Bend koji je poslednji studijski album "If Not Now, When?" izbacio 2011. godine, čak šest godina je čekao da se vrati na scenu novim ostvarenjem. Sve što smo uspeli da saznamo o ovom albumu jeste da će im gost na jednoj numeri biti Skrillex, a čim budemo imali više detalja, rado ćemo se pozabaviti ovim bendom. Do tada, poslušajte naslovnu numeru i uživajte u odličnom rock zvuku.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.