Vesti

LINKIN PARK otkrili detalje novog albuma, poslušajte numeru 'Heavy'
17.02.2017. | |

LINKIN PARK su nedavno otkrili omot novog albuma koji nosi naziv "One More Light", a sada pored detalja albuma možete čuti i prvi singl "Heavy" na kojem gostuje Kiara Saulters, poznatiji kao electro-R&B izvođač pod imenom Kiiara.

Linkin Park

Sedmi studijski album će se pojaviti 19. maja ovde godine, a predstavlja ga singl koji je napisala Emily Wright, devojka koja je pisala pesme za Miley Cyrus, Katy Perry i Flo Rida.

Sudeći po izjavi koju je Mike Shinoda dao, ova pesma predstavlja srž zvuka na novom albumu. Ako je stvarno tako, činjenica je da će ovaj bend otići u potpuno drugom smeru od onoga koji smo svi očekivali. Omot i lista pesama albuma "One More Light" izgledaju ovako:

Linkin Park

01. Nobody Can Save Me
02. Good Goodbye
03. Talking to Myself
04. Battle Symphony
05. Invisible
06. Heavy
07. Sorry for Now
08. Halfway Right
09. One More Light
10. Sharp Edges

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.