Vesti

Andi Deris, HELLOWEEN: 'Laknulo mi je što je Michael Kiske ponovo u bendu'
16.02.2017. | |

Već smo pisali o tome da će se nemački power metal veterani HELLOWEEN otisnuti na turneju tokom koje će im se pridružiti dva člana legendarne postave: pevač Michael Kiske i gitarista i osnivač Kai Hansen. U najnovijem intervjuu tokom emisije "The Metal Command" trenutni frontmen sastava Andi Deris govorio je o predstojećoj turneji pod imenom Pumpkins United, svom prethodniku, konceptu koncerata i još po nečemu.

Helloween u Beogradu | Foto: Marko Ristić

Upitan o njegovom odnosu sa prethodnim pevačem sastava, Deris je izjavio: "Mislim da me ne mrzi (smeh). Ne mrzim ni ja njega; mislim da je veoma kul tip. Veoma je opušten, tako da je osoba sa kojom ću se verovatno veoma lepo slagati. Uglavnom smo uzbuđeni zamišljajući fanove ispred bine koji će napokon imati priliku da ga čuju kako peva stare stvari, i jednu ili dve pesme iz mog perioda. Recimo, iz lične perspektive, drago mi je što neću morati da pevam sve te visoke deonice koje je Michael Kiske originalno pevao. Laknulo mi je što je u bendu zato što mogu da se skoncentrišem na svoje stvari. To bi trebalo da funkcioniše sjajno".


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.