Vesti

Preslušajte debi album novosadskog pank benda DIVLJE SVINJE
15.02.2017. | |

Novi novosadski punk bend DIVLJE SVINJE nedavno su objavili album prvenac. Album "Ne gledajte televiziju" dostupan je na bendovoj bandcamp stranici, a ujedno je simljen i spot za naslovnu numeru koji možete pogledati ispod.

Preslušajte debi album novosadskog pank benda DIVLJE SVINJE

Divlje svinje su nastale 2016. godine. Iako izuzetno mlad po vremenu postojanja, bend čine četvorica iskusnih muzičara koji su pekli zanat godinama (pa i decenijama) unazad u brojnim novosadskim bendovima. Šta više, članovi benda su u proseku bliži krizi srednjih godina nego adolescenciji. Uprkos tome, muziku našeg benda odlikuju mladalačka energija i bes, što nije nimalo slučajno budući da su naše pesme nastale kao reakcija na svakodnevne pojave u društvu i politici.

 

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.