Vesti

Sastav MARUKS PAVLOV objavio numeru 'Neistraženi predeli'
15.02.2017. | |

Beogradski duo MARKUS PAVLOV nedavno je objavio numeru "Neistraženi predeli" na svojoj Bandcamp stranici. Kako saznajemo, momci uskoro pripremaju još jednu numeru, kao i ekranizaciju obe numere.

Sastav MARUKS PAVLOV objavio numeru 'Neistraženi predeli'

Markus Pavlov je beogradski duo nastao u maju 2016. godine. Čine ga Marko Bukvić i Pavle Gavrilović koji su još i ranije sarađivali na različitim muzičkim projektima. U nizu brojnih kolaboracija shvatili su da više vremena provode svirajući zajedno nego što to čine u svojim primarnim bendovima, tako da je ideja o pokretanju priče postala vrlo brzo neminovnost. I jedan i drugi pevaju, sviraju, aranžiraju i pišu svoje pesme. Muzika Markus Pavlova predstavlja prelaz između art pop-a i elektro-rok-a.

"Može se reći da su zapravo Neistraženi predeli naš prvi pravi singl kao i pravac ka kome želimo da stremimo. To je taj "modern rock" fazon kome su pridodati elektronski elementi. Pesma je napisana u jednom dahu i odlučili smo da je prvo objavimo na bandcamp-u za neki uži krug ljudi dok ne snimimo spot", kažu članovi benda. Uskoro očekujte treći singl kao i premijerno prikazivanje debitantskog spota.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.