Vesti

MR.RABBIT promovišu 'Postmodernu Komediju' na koncertu u Domu omladine
15.02.2017. | |

Valjevski alternative hip-hop/fusion sastav MR.RABBIT održaće koncert u subotu 4. marta 2017. godine u Klubu Doma omladine Beograda. Koncert će početi u 21 čas, a bend će ovom prilikom promovisati svoj najnoviji album pod nazivom "Postmoderna Komedija" u izdanju kuće Lampshade Media

MR.RABBIT predstavlja nov album 'Postmoderna Komedija'

Postavu benda Mr.Rabbit čine: vokal – Aleksandar Danilović; vokal – Đurđa Perović; klavijatura – Marko Ilinčić; bubanj – Anđelko Arnaut; bas gitara – Branko Vučetin; gitara – Lazar Antonić.

Na koncertu će bend nastupiti zajedno sa gostima koji su učestvovali u stvaranju oba albuma, među kojima su Milica Petronijević, Mila Ristović, Jovan Knežević, Petar Ninić (Tremendum), violinistkinja Atanasija Stanišić sa svojim sastavom, zatim saksofonista Andrija Daničić i drugi.

Mr.Rabbit je nastao krajem 2013. godine u Valjevu. Album prvenac „Noćna Luka Brodova“ objavljuju u julu 2014. godine pod etiketom beogradske izdavačke kuće Lampshade Media. U martu 2015. godine objavljuju novi singl i spot pod imenom "Magla", a drugi studijski album pod nazivom "Postmoderna Komedija" izlazi sredinom oktobra 2016. godine. Prvi put su se predstavili beogradskoj publici u okviru Vračar Rocks Festivala. Nakon toga su svirali u okviru koncerata na Zidiću koje organizuje Dom omladine Beograda, kao i na festivalima u Vrnjačkoj Banji sa Marčelom i Elementalom, a naravno i u rodnom Valjevu i u gradovima širom Srbije. Takođe, bili su deo i nekoliko live session-a, uključujući one u ATTIC studiju i na Radio Beogradu. Krajem novembra, prvi singl sa novog albuma, spot za pesmu "Manifest", doživeo je svoju MTV premijeru.

Uz Mr.Rabbit nastupiće i valjevska hip-hop grupa Tremendum. Bend Tremendum takođe je deo Lampshade porodice za koju  će uskoro objaviti još jedan album, treći po redu. Poznati su po upečatljivim singlovima kao što su Ogledalo Putnika, Hibris, Van Magistrale, Sve Što Vole Mladi Antropocentrički Poredak. Ulaznice će biti dostupne na sam dan koncerta po simboličnoj ceni od 200 dinara.


Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.