Vesti

HILL i ČISTILIŠTE u četvrtak u klubu Elektropionir
15.02.2017. | |

U četvrtak, 16. februara, u klubu Elektropionir nastupiće bendovi HILL i ČISTILIŠTE. Početak nastupa zakazan je za 21 čas, a cena ulaznice iznosi 200 dinara.

Hill je dvojac jakog ritma i dugih intrumentalnih deonica čiji se zvuk može opisati kao kombinacija psychedelic/noise rocka i sludge/stoner/doom metala. Čine ga Aleksandar Apostolovski (bas gitara i sint) i Darko Marinković (bubnjevi). Čistilište je dark noise / art punk sastav koji čine Ivana Paunović (vokal i gitara), Nemanja Bulatović (bas gitara), Trajče Nikoloski (bubanj).

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.