Vesti

Zele Lipovača i Tony Martin (ex-Black Sabbath) zajedno u numeri 'Missing You'
15.02.2017. | |

Zele Lipovača, osnivač i mastermind grupe Divlje Jagode, posle uspeha sa prvim singlom s istoimenog albuma "Internal Waves of Love", u petak je predstavio spot za pesmu "Missing You", drugi singl s ovog spektakularnog albuma.

Zele Lipovača i Tony Martin (ex-Black Sabbath) zajedno u numeri 'Missing You'

Na novom singlu se kao poseban gost pojavljuje poznati britanski pevač Tony Martin, koji je u svom desetogodišnjem radu s grupom Black Sabbath ostavio neizbrisiv vokalni i autorski trag. Tony Martin u pesmi "Missing You" pokazuje svu zrelost i raskoš vokalne interpretacije, a video za tu pesmu snimljen je na nezaboravnim lokacijama Londona i Zagreba.

Vizuelnu priču pesme "Missing You" osmislio je i snimio Dario Godič iz Cinematix studija. Za potrebe snimanja ekipa je iz Zagreba otputovala u London i spojila najupečatljivije lokacije dve prestonice.

"Nadam se da je Internal Waves Of Love album koji će publika prepoznati i koji će godinama slušati, a da se ne umore. Iako koncepcijski inspirisan raznim važnim događajima, mestima i ljudima koji su fascinirali kroz istoriju, ovaj album je ujedno i čista emocija ljubavi i lepote svega što me okružuje” rekao je Zele povodom izlaska njegovog drugog solo albuma.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.