Vesti

Spremite se za OK FEST 2017!
15.02.2017. | |

I ovog leta najbolja zabava i avantura u neponovljivom i jedinstvenom ambijentu, očekuje vas na četvrtom po redu OK Festu. Početak jula i ove godine rezervišite za nezaboravan provod na Tjentištu u Nacionalnom parku Sutjeska 30. juna/01 – 02. jula.

Odlična muzika i zabava, najbolji izvođači, avantura, druženje, kampovanje, rafting, planinarenje te upoznavanje sa najatraktivnijim dijelovima i ponudom NP Sutjeska samo su deo onoga što vas i ove godine očekuje na Tjentištu. Imena ovogodišnjih izvođača OK Festa i paketi ponude za sve posetioce biće i zvanično objavljeni 1. marta.  Dok željno iščekujemo novu OK avanturu, podsetimo se na kratko samo dela sjajne atmosfere sa „OK Festa 2016“

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.