Vesti

Preminula Trish Doan, basistkinja benda KITTIE
14.02.2017. | |

Preminula Trish Doan, basistkinja benda KITTIE

Trish Doan (Trisha Jai-Mee Doan), basistkinja kanadskog benda KITTIE je preminula u svojoj 31. godini. Vest da je Trish otišla prvo je osvanula na Facebook stranici benda.

"Naći prave reči je zaista teško. Ona je bila vedra i talentovana i veoma smo je voleli. Još je volimo. Ona je bila mnogo više nego muzičar i član benda. Ona je bila naša krv, naša sestra i naša familija. Pronaći put bez nje će biti izuzetno teško, kao brod bez svetionika. Očajne smo. Zamolili bi vas da poštujete njenu i našu privatnost tokom ovog teškog vremena.""

Rođena u gradu Gwangju (Južna Koreja), Doan se pridružila bendu KITTIE 2005. godine i bila je tu sve do 2007. kada je otišla. Vratila se tokom 2012. godine.

Sa bendom je možete čuti na EP izdanju "Never Again" iz 2007. godine, kao i na albumu "Funeral For Yesterday" iz 2007. godine.

Doan je patila od hronične anoreksije i poslednjih nekoliko godina se ozbiljno borila sa tim problemom o čemu je pisala i na svojim profilima na socijalnim mrežama.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.