Vesti

Uskoro novi album benda LINKIN PARK
14.02.2017. | |

LINKIN PARK su otkrili kako će izgledati omot njihovog novog albuma i to putem ambasadora benda na socijalnim mrežama u vidu slagalice koju ćete morati sami da sklopite.

Linkin Park

Oni su takođe najavili da nas uskoro očekuje i prvi singl sa novog albuma koji se zove "Heavy", a na kojem će na vokalima gostovati Kiara Saulters, poznatiji kao electro-R&B izvođač pod imenom Kiiara.

Još uvek nije poznat datum izdavanja albuma, ali će ovo biti prvo izdanje nakon albuma "The Hunting Party" koji je izašao 2014. godine.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.