Vesti

THE DILLINGER ESCAPE PLAN imali saobraćajnu nezgodu u Poljskoj
12.02.2017. | |

U saobraćajnoj nezgodi u Poljskoj povređeno je 13 ljudi kada je kamion udario u autobus kojim na aktuelnoj turneji putuje američki bend THE DILLINGER ESCAPE PLAN, javlja ITV.com. Bend je bio na putu za Krakov gde je prema planu turneje trebalo da nastupa večeras, a iako niko od muzičara nije povređen zadržani su u bolnici radi detaljnijih ispitivanja.

Nezgoda se desila dok je njihov autobus bio delimično parkiran na putu, kada je kamion udario u njega. Večerašnji koncert u Krakovu je otkazan, a za ostatak turneje se još uvek ne zna. Sledeći koncert bi trebalo da bude u utorak 14. februara u Lajpcigu u Nemačkoj, dok bi već 17. i 18. februara bend trebalo da svira u Budimpešti (u klubu A38) i zagrebačkoj Tvornici kulture.

The Dillinger Escape Plan

The Dillinger Escape Plan su trenutno na oproštajnoj turneji, jer su najavili da posle nje odlaze na neodređeno dugu pauzu, a poslednji album "Dissociation", koji je kod nas prošao sa najboljom ocenom, izdali su u oktobru prošle godine i o njemu ste mogli da čitate na našim stranama.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.