Vesti

DOWNSTROY i Kojot u izvedbi pesme 'Sister' benda Eyesburn
10.02.2017. | |

Iako je Eyesburn nakon više od 20 godina uspešne karijere zvanično prestao s radom, kikindski sastav DOWNSTROY je zajedno sa Nemanjom Kojićem Kojotom "oživeo" pesmu "Sister", koja se nalazi na njihovom debi albumu "Dog Life" (Metropolis, 1998.), a koja je originalno snimljena još 1996. godine. Snimanje pesme je urađeno u Adi i Beogradu, a producent je bio Sebők Szabolcs.

DOWNSTROY i Kojot u izvedbi pesme 'Sister' benda EYESBURN

"U jednom opuštenom druženju u našem gradu, zajedno smo došli na ideju da bi bilo zanimljivo snimiti novu verziju i tako se, na neki način odužiti sastavu Eyesburn koji je i te kako uticao na naš rad", navodi Darko Živković, frontmen benda Downstroy.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.