Vesti

DŽA ILI BU najavili turneju po regionu
10.02.2017. | |

Kultni beogradski punk rock sastav DŽA ILI BU najavio je turneju po regionu koja će početi 16. februara u Ljubljani i trajati sve do proleća, u sklopu koje će bend posetiti i Maribor, Zagreb, Kragujevac, Niš, Pirot, Zrenjanin i druge gradove. Turneja će trajati sve do aprila zaključno sa nastupom u Beogradu, a kompletan spisak možete pogledati u nastavku.

Dža ili Bu najavljuju turneju po regionu

Ovom prilikom bend će promovisati i svoj aktuelni album "Sedma Sila" ali proslaviti 30 godina rada. Ovaj jubilej Dža ili Bu će obeležiti box setom koji će sadržati prvih šest izdanja benda, a koji će biti objavljen za Mascom Records

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.