Vesti

GOBLINI stižu u Mikser House 24. marta
09.02.2017. | |

Nakon najavljenog novosadskog koncerta, šabački punkeri GOBLINI će krajem marta nastupiti i u beogradskom klubu Mikser. Dan pre nego što posete Novi Sad, oni će napraviti koncert za pamćenje u Beogradu, zajedno sa gostima Bunker 13 i Neprijatelj Prelazi Zeku.

Goblini, foto Marko Ristić

"Negde u nekom čudnom magnovenju, u konstantnom prelasku s kontinenta na kontinent, u procesu razmene silne energije koju smo prethodne godine razmenjivali sa publikom na koncertima i festivalima širom regiona, potpuno smo zaboravili da obeležimo dvadesetogodišnjicu izlaska albuma "U magnovenju". Zato ćemo taj propust da ispeglamo 24. marta u Mikser House-u! A i krajnje je vreme da nastupimo i u tom beogradskom koncertnom prostoru!" rekli su Goblini.

Ulaznice po promotivnoj ceni od 800 dinara biće u prodaji od 13. do 26. februara. Od 27. februara ulaznice će koštati 1.000 dinara. Prodajna mesta: Gigstix i Mikser House.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.