Vesti

FLUID UNDERGROUND najavljuju album 'Antimajka' tokom ove godine
09.02.2017. | |

Bend FLUID UNDERGROUND iz Vlasotinca polako kreće u promotivnu kampanju novog studijsko albuma. Naslednik odličnog izdanja "Amanet" iz 2015. godine će se pojaviti uskoro, a već je dostupan i teaser video kojim se izdanje "Antimajka" najavljuje.

Bend je nedavno završio kompletno snimanje svih 10 novih autorskih pesama u studiju Psychotherapy  u Nišu pod produkcijskom palicom Nenada Pejčića. Datum izdavanja novog albuma još uvek nije poznat, ali je izvesno da će se album pojaviti tokom ove godine.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.