Vesti

Promocija izdanja 'Prvih 100 godina' povećenog FK 'Vojvodina' u nedelju u Novom Sadu
10.02.2017. | |

U nedelju, 12. februara, u novosadskom klubu Quarter desiće se promotivni koncert povodom izdanja drugog muzičkog CD-a posvećenog FK Vojvodini - "Prvih 100 godina". Na koncertu će nastupati bendovi Fiskalni Račun, U prvim redovima, Proleće, Zbogom Brus Li i Boy Band Rejects, dok će ulaz na ovaj koncert biti besplatan.

Organizatori kompilacije i koncerta potvrdili su da će gotovo sve numere sa kompilacije biti izvedene ovom prilikom, ali da će i izostavljene zameniti neke sa 'bonus' liste, a publika može očekivati i neke od dobro poznatih pesama sa prve kompilacije ovog tipa. CD će biti moguće nabaviti po ceni od 300 dinara na promociji, a moguće je da će nakon toga cena biti promenjena. Takođe, pripremljena je i nova tura 'Punks FCV' majica, sa malom izmenom, rađene su specijalno ovim povodom i na leđima će imati line up i datum promocije. Komplet koji čine CD i majica će koštati 1000 dinara.

Na kompilaciji će se naći sledeće numere:

1. Bacon Boys - "Stara dama"
2. Boy Band Rejects - "Kao nikada"
3. Heart and Soul - "Vojvodina"
4. Proleće - "Vojvodina"
5. Proleće - "Novosadska"
6. U prvim redovima - "Crveno bela Vojvodina"
7.  U prvim redovima - "Istok, zapad, sever, jug"
8. Zbogom Brus Li - "Pevaju svi"
9. Zbogom Brus Li - "Samo ti"

Bonus:

Boy Band Rejects - "Čitav vek"
Drum 'N' Zez - "Voša le"
Grupna terapija - "Borac"
Vrisak generacije - "Voša"
DJ Skins - "Vojvodina"

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.