Vesti

Promocija novog boks-seta DEL ARNO BENDA 10. februara u Beogradu
09.02.2017. | |

Pre nešto manje od mesec dana čuveni beogradski reggae sastav DEL ARNO BAND predstavio je novi boks-set povodom jubilarnih 30 godina postojanja. Promocija izdanja "30 godina, Igraj dok te ne sruše" održaće se sutra, 10. februara, u knjižari Papirna Krila (Knez Mihajlova 35), u Beogradu, sa početkom u 16h

Del Arno Band/foto: Jovan Ristić

Boks-set se može poručiti na Mascom Store web shopu, a na promociji se može kupiti po specijalnoj ceni od 1299 dinara (regularna cena je 1599 dinara). Više informacija o ovom izdanju pronađite ovde.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.