Vesti

KINGS OF LEON novo veliko iznenađenje INmusic festivala
08.02.2017. | |

Hrvatski INmusic festival najavio je da će jedan od najvećih i najpoželjnijih rock bendova današnjice, globalno popularni KINGS OF LEON, nastupiti kao jedan od glavnih izvođača ovogodišnjeg izdanja festivala.

Ovo gostovanje će ujedno biti i njihov premijerni i dugo očekivani nastup u Hrvatskoj, a povod nadolazeće evropske turneje u sklopu koje dolaze je izlazak njihovog najnovijeg studijskog albuma – "WALLS", koji je izašao u oktobru prošle godine. Kings of Leon se priključuju već poprilično zanimljivoj postavi festivala koju zasad čine Arcade FireAlt-J,KasabianMichael Kiwanuka i mnogi drugi.

Kings Of Leon na INmusic festivalu u junu

INmusic festival održaće se već tradicionalno na omiljenom zagrebačkom jezeru Jarun od 19. do 21. juna. Ulaznice za tri festivalska dana po ceni od 399 kuna dostupne su u svim poslovnicama OTP banke, putem službenog festivalskog webshop-a, gde su dostupne i sedmodnevne kamperske ulaznice po ceni od 200 kuna, te u Dirty Old Shop-u u Zagrebu (Tratinska 18) do 17. marta.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.