Vesti

Kaluđerice iz Perua osnovale rock bend
08.02.2017. | |

Na dokaze da je rock širok i šaren muzički pravac nailazimo svakodnevno, kako u običnim tako i u onim vrlo neobičnim primerima. Jedan od neobičnijih primera, ali svakako zanimljivih, jeste rock bend SIERVAS koji je formirala grupa kaluđerica iz Perua.

Siervas

Pošto su shvatile da nekoliko članica samostana u kojem borave umeju da sviraju određene instrumente ove kaluđerice iz Lime su odlučile da formiraju bend, prenosi BBC"Mi smo iste kao i svi ljudi. Poznajemo pop kulturu, volimo je i zato smo odlučile da sviramo", kažu članice ovog benda, koji je čak nastupio i pred papom Franjom u Meksiku, a već smo dobro upoznati sa muzičkim afinitetima vrhovnog poglavara Katoličke crkve.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.