Vesti

Dave Mustaine, Max Cavalera i Randy Blythe na novom albumu sastava BODY COUNT
08.02.2017. | |

Američki rap metal sastav BODY COUNT koji predvodi reper i glumac Ice-T objaviće svoj novi album pod imenom "Bloodlust" 31. marta za izdavača Century Media Records, o čemu smo već pisali. Bend je objavio omot i listu pesama predstojećeg izdanja koje možete pogledati u nastavku, a interesantno je da će se na albumu naći i obrada pesama "Raining Blood" i "Postmortem" kultnog thrash metal sastava SLAYER.

Pored toga, na albumu će gostovati ikone američke metal scene kao što su Dave Mustaine (Megadeth), Max Cavalera (Soulfly) i Randy Blythe (Lamb of God). Prvi singl sa albuma "No Lives Matter" biće objavljen 17. februara. Za produkciju albuma postarao se Will Putney, koji potpisuje i produkciju prethodnog albuma "Manslaughter" objavljenog 2014. godine.

Body Count - Bloodlust (2017)

"Bloodlust" lista pesama:

01. Civil War (feat. Dave Mustaine)
02. The Ski Mask Way
03. This Is Why We Ride
04. All Love Is Lost (feat. Max Cavalera)
05. Raining Blood / Postmortem (SLAYER medley)
06. God, Please Believe Me
07. Walk With Me… (feat. Randy Blythe)
08. Here I Go Again
09. No Lives Matter
10. Bloodlust
11. Black Hoodie

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.