Vesti

Nick Cave 28. oktobra u beogradskoj Kombank Areni!
08.02.2017. | |

Legendarni muzičar Nick Cave sa svojim bendom BAD SEEDS kreće u septembru na turneju po Velikoj Britaniji i Evropi, a među tim koncertima naći će se i onaj u beogradskoj Kombank Areni 28. oktobra, o kojem se nedavno već spekulisalo. On se trenutno nalazi na svetskoj turneji na kojoj promoviše aktuelni album "Skeleton Tree", njegovo prvo izdanje nakon smrti sina Arthur-a Cave-a.

Nick Cave & The Bad Seeds turneja
Nick Cave je u Beogradu poslednji put bio 4. juna 2008. godine kada je priredio spektakularan koncert koji je trajao skoro dva i po sata. Nakon toga je 2013. godine nastupio na Exit festivalu u Novom Sadu, kada je ujedno i poslednji put bio u Srbiji.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.