Vesti

DRAGONFORCE predstavili omot novog albuma
07.02.2017. | |

Kultni power metal sastav DRAGONFORCE predstavio je omot svog predstojećeg sedmog studijskog albuma koji će nositi naziv "Reaching Into Infinity". Album će biti objavljen na proleće, a za produkciju istog je ponovo zadužen Jens Bogren.

Dragonforce - Reaching into Infinity (2017)

Novi album će naslediti izdanje "Maximum Overload" iz 2014. godine i biti treće studijsko izdanje na kome je Marc Hudson za mikrofonom. Kao što znate, Hudson je na toj poziciji zamenio originalnog vokalistu ZP Theart-a, koji je nedavno imenovan novim frontmenom legendarnog sastava Skid Row.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.