Vesti

GOBLINI 25. marta u Novom Sadu, podrška BUNKER 13 i NEPRIJATELJ PRELAZI ZEKU
07.02.2017. | |

Kako upravo saznajemo, šabački punk bend GOBLINI će 25. marta nastupiti u novosadskom klubu Fabrika (Bulevar Despota Stefana 5).

Goblini, foto Marko Ristić

Ovo će biti njihov prvi samostalni koncert u ovom gradu nakon 5. maja 2014. godine, dok su poslednji festivalski imali na Koncertu Godine 2016. Kao bendovi koji će zagrevati publiku nastupiće dva sastava iz Novog Sada, a to su Bunker 13 i Neprijatelj Prelazi Zeku. Informacije o prodaji ulaznica, kao i detaljime vezane za ovaj koncert ćemo objaviti uskoro.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.