Vesti

JENNER najavile promociju debi albuma u klubu Elektropionir
06.02.2017. | |

Devojke iz benda JENNER najavile su promociju svog debi albuma "To Live is to Suffer" koji će biti objavljen za francuskog izdavača Inferno Records, o čemu je već bilo reči na našim stranama. Promocija je zakazana za 15. april u beogradskom klubu Elektropionir sa početkom u 21h, a bend će tom prilikom predstaviti svoj debi u celosti. Ulaznice po ceni od 250 dinara biće dostupne na ulazu.

Jenner najavljuju koncertnu promociju debi albuma

Kao specijalni gosti na ovom koncertu nastupiće inđijski sastav SUPERHAMMER i DEADLY MOSH iz Kragujevca. Superhammer će ovom prilikom promovisati svoj novi EP pod imenom "II/III/IV" koji će biti objavljen za Miner Recordings, dok će kragujevčani premijerno predstaviti nove pesme.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.