Vesti

Figurice članova benda OPETH uskoro u prodaji
06.02.2017. | |

Ukoliko ste pogledali spot za pesmu "Era" sa novog albuma benda OPETH znate da se u njemu pojavljuju članovi benda digitalno skenirani i predstavljeni kao spomenici. Ukoliko ste poželeli da vam slične umanjene verzije članova benda ukrašavaju sto imate sreće, kako će bend uskoro objaviti svoju liniju figurica izrađenih tehnologijom 3D štampanja.

A photo posted by OmerchLtd (@omerchltd) onFeb 2, 2017 at 7:37am PST

Podsećamo, svoj aktuelni album "Sorceress" bend je objavio 30. septembra za izdavače Nuclear Blast Entertainment i Moderbolaget Records. Album je snimljen u studiju Rockfield u Velsu a produkciju potpisuje Tom Dalgety. Našu recenziju ovog izdanja možete pročitati na ovom linku.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.