Vesti

Đorđe Miljenović (Wikluh Sky) u Domu omladine na Dan zaljubljenih
06.02.2017. | |

Nakon fenomenalnog koncerta u klubu Elektropionir, Đorđe Miljenović poznatiji kao Wikluh Sky iz sastava BAD COPY održaće još jedan koncert pred beogradskom publikom i to 14. feburara u Domu omladine sa početkom u 21h. Ovaj nastup se održava u okviru promocije predstojećih albuma "Amovi" i "Sam pao, sam se ubio" koji će biti objavljeni na proleće. Cena karata za ovaj nastup iznosi 500 dinara, a kao posebna akcija povodom Dana zaljubljenih devojke mogu svoje momke uvesti sa svojom ulaznicom.

Đorđe Miljenović u Beogradu | Foto: Jovan Ristić

Već smo pisali o tome da će se na ovim albumima Miljenović oprobati u blues, country, soul i rock vodama, a bend koji je muzičar oko sebe okupio čine čine Lav Bratuša za bubnjevima, Milan Mika Aćimović na klavijaturama, vokalima i dairama, Milorad Matić na basu, Đorđe Todorović i Janko Mostarlić na gitarama i MKDSL na sempleru.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.