Vesti

THE BANGCOCKS predstavljaju debi album u Beogradu 7. februara
06.02.2017. | |

Beogradski rock sastav THE BANGCOCKS predstaviće svoj prvi autorski album u utorak, 7. februara u Anker baru, u samom centru prestonice sa početkom u 16h. Album "Hodaj Sa Nama" objaviće Lampshade Media i sadržaće deset pesama među kojima se nalaze i one dobro poznate publici "Rock'n'Rolla", "Do Poslednjeg Metka" i "Hodaj Sa Mnom".

Bend je osnovan 2013. a frontmen Marko Marić, koji nam je već najavio da će album biti osveženje na muzičkoj sceni i da će ga odlikovati raznovrsnost stilova, ovog puta je otkrio i producenta albuma a to je Petar Rudić (Svi na pod!). Uz Marića, postavu benda čine još i Milan Šuput (bas), Vladimir Nikolić (bubanj) i Sava Đurić (gitara), a momci ističu da im je pesma "Nema Predaje" upotpunjena bek vokalima Bojane Stamenov favorit i da su za nju uradili prvi spot, čija je MTV premijera zakazana za 20. februar.

THE BANGCOCKS predstavljaju debi album u Beogradu 7. februara

1. Nema predaje
2. Deca 21. Veka
3. Put
4. Distorzija uma
5. Rojalti
6. Lovac
7. Vir
8. Hodaj Sa Mnom
9. Do poslednjeg metka
10. Rokenrola

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.