Vesti

BLACK SABBATH održali svoj poslednji koncert u Birmingemu
05.02.2017. | |

Legende i začetnici heavy metal zvuka, britanski sastav BLACK SABBATH održali su svoj poslednji koncert u karijeri u areni Genting u Birmingemu, gradu gde je njihova karijera počela. Poslednji koncert na turneji prikladnog naziva "The End" održan je 4. februara. Iako ova turneja ozačava prestanak koncertnih aktivnosti benda, članovi su u više navrata nagovestili da bi ponovo mogli da se okupe u studiju. Snimak izvođenja legendarne pesme "Paranoid" i poslednjeg naklona publici možete pogledati u nastavku.

Postava benda Black Sabbath

Black Sabbath su 1968. godine osnovali Ozzy Osbourne, Tony Iommi, Geezer Butler i Bill Ward. Bend je od tada prošao kroz brojne promene u postavi i objavio devetnaest studijskih albuma, da bi se Osbourne, Iommi i Butler okupili i objavili oproštajni album "13", te održali oproštajnu turneju koja je trajala godinu dana.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.