Vesti

NORTHERN REVIVAL časte fanove svojim pivom na koncertu u Novom Sadu
04.02.2017. | |

Nakon što su najavili promociju albuma ""Life Survival Tips", kao i još promotivnih koncerata u prvom kvartalu 2016. godine, novosadski NORTHERN REVIVAL objavio je još jedno prijatno iznenađenje.

NORTHERN REVIVAL časte fanove svojim pivom na koncertu u Novom Sadu

Na koncertu koji će biti održan 11. februara u CK13, a na kojem će im se pridružiti bendovi Cardinal Point iz Vranja i Cheap Moonshine iz Novog Sada momci će pokloniti pivo uz prvih 30 ulaznica na ovaj koncert. Početak svirke je zakazan za 21 sat, a ulaz staje 250 dinara.

Northern Revival Pale Ale nastalo je u saradnji sa pivarom RazBeerbriga i rađeno je u vrlo limitiranoj seriji koja će biti dostupna isključivo na koncertu.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.