Vesti

LIFE OF AGONY objavili detalje novog albuma, poslušajte naslovnu numeru
04.02.2017. | |

Hard rock legende LIFE OF AGONY su završili rad na albumu "A Place Where There's No More Pain" koji će se krajem aprila pojaviti na etiketi Napalm Records. Bend je upravo izbacio i naslovnu numeru kao singl koji najavljuje album.

LIFE OF AGONY objavili detalje novog albuma, poslušajte naslovnu numeru

"Imamo dugu istoriju sa našim fanovima i puno emocija koje nas povezuju kroz našu muziku i to je razlog zašto smo se odlučili da prvo u etar pustimo naslovnu numeru novog albuma. Pesma govori o tome kako treba da se suprotstavite svojim problemima i da nađete unutrašnji mir" rekao je basista Alan Robert koji je napisao tekst za ovu pesmu. Omot, listu pesama, kao i singl "A Place Where There's No More Pain" možete videti i čuti ispod.

LIFE OF AGONY najavili novi album, 'A Place Where There's No Pain' stiže krajem aprila

01. Meet My Maker
02. Right This Wrong
03. A Place Where There’s No More Pain
04. Dead Speak Kindly
05. A New Low
06. World Gone Mad
07. Bag Of Bones
08. Walking Catastrophe
09. Song For The Abused
10. Little Spots Of You

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.