Vesti

Michael Kiske o ponovnom okupljanju benda HELLOWEEN: 'Svi su čekali na moj znak'
06.02.2017. | |

Već smo pisali o tome da će se začetnici power metal žanra, nemački sastav HELLOWEEN otisnuti na turneju "Pumpkins United" tokom koje će se bendu pridružiti članovi legendarne postave Michael Kiske za vokalom i Kai Hansen na gitari. Govoreći o turneji u ekskluzivnom specijalu u japanskom časopisu Burrn! bivši pevač sastava Michael Kiske je izjavio: "Ja sam prelomio da organizujemo ponovno okupljanje. Članovi benda Helloween su već neko vreme davali izjave o tome da su raspoložni za ponovno okupljanje, a i njihov menadžment verovatno već neko vreme razmišlja o tome. Ali do sada nisu uspeli da me ubede. Pomenuo sam tu temu u bekstejdžu a Kosta Zafiriou (bubnjar i menadžer benda Unisonic) je to čuo i tako je sve počelo. Svi su čekali na moj znak. Ali Kai je taj zbog koga sam konačno prelomio" Gitarista Michael Weikath koji je u bendu od samog početka dodaje: "Kai Hansen je sve vreme ispred nas. Njemu je od početka sve bilo jasno. Ovo okupljanje je nešto što je Kai želeo da uradi i već godinama to predlaže."

Postava benda Helloween na turneji Pumpkins United

Još jedan interesantan podatak dao je Hansen na pitanje novinara da li će Michael Kiske pevati neke pesme koje su nastale od kako je Andi Deris za mikrofonom: "Razmišljamo o tome da Andi i Michael pevaju zajedno, u duetu i dele vokalne dužnosti na turneji. Zar tako nije interesantnije? Mogao bih čak i ja da pevam, i pomoćne vokale ali i u duetu sa njima. Imamo tri pevača u ovoj sedmočlanoj postavi benda Helloween - odnosno dva pevača i jednog drekavca," šali se Hansen.

Photo: Dr. Zoidberg

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.