Vesti

PERO DEFFORMERO i NEMESIS u klubu Mikser House u martu
04.02.2017. | |

Novosadski sastav PERO DEFFORMERO nastupiće 3. marta u klubu Mikser House, a kao podrška će nastupiti beogradski melodic death metal sastav NEMESIS. Karte za koncert se mogu nabaviti putem Gigstix mreže, a prvih 200 karata prodavaće se po promotivnoj ceni od 600 dinara.

"Pozivamo vas da svojim uvaženim prisustvom ulepšate ovaj nemili kulturno-umetnički događaj koji će se održati u petak 03. marta sa početkom u 21h na sceni Mikser House-a i tako svakom kupovinom karte donirate broju prisutnih na ovom koncertu," poručuju iz benda.

Pero Defformero u klubu Mikser House

Pero Defformero su verovatno prvi bend sa ex-YU prostora koji su energiju i pompeznost heavy metal muzike spojili sa nakaradnošću turbo-folk pokreta i time čitav pokret, kao takav, izvrgli ruglu i totalno ga izobličili. Bend je osnovan davne 1993. godine i vremenom je dobijao sve više sledbenika, pa mu se uz zasluženi status utemeljivača jednog sasvim novog žanra može zahvaliti i na čitavom spektru novih bendova koji su se pojavili u kasnijim godinama.

Nemesis je jedini ženski melodic death metal bend u Srbiji. Nastao je krajem 2013. godine u Beogradu, po ugledu na Arch Enemy. Tokom prvog sastanka shvatile su da bi idealno rešenje bilo da u tom bendu sviraju samo devojke. Prvobitno su izvodile pesme drugih bendova, ali se trenutno bave isključivo autorskim radom.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.