Vesti

DEPECHE MODE predstavili prvi singl sa novog albuma, poslušajte 'Where's The Revolution'
03.02.2017. | |

Vest koja je obeležila ovu nedelju je zakazivanje datuma novog albuma benda DEPECHE MODE i najava prvog singla pod imenom "Where's The Revolution" koji je izašao 3. februara tačno u ponoć. Već smo pisali o tome da album "Spirit" izlazi 17. marta, a članovi sastava su odlučili da kao prvu pesmu izaberu onu sa političkom tematikom. Dave Gahan, frontmen benda je izjavio da to ne znači da će ceo album da bude politički orijentisan već da su samo napravili osvrt na aktuelne izbore u Sjedinjenim Državama te da možemo da očekujemo odličan album na koji su ponosni.

Poznata je i lista pesama albuma "Spirit" koji je izdat za Columbia Records i biće dostupan u regularnoj i deluxe verziji:

1. Going Backwards
2. Where's The Revolution
3. The Worst Crime
4. Scum
5. You Move
6. Cover Me
7. Eternal
8. Poison Heart
9. So Much Love   
10. Poorman
11. No More (This Is The Last Time)
12. Fail


Jungle Spirit Mixes (DELUXE ONLY)
1. Cover Me (Alt Out) 
2. Scum (Frenetic Mix) 
3. Poison Heart (Tripped Mix) 
4. Fail (Cinematic Cut) 
5. So Much Love (Machine Mix)

DEPECHE MODE predstavili prvi singl sa novog albuma 'Where's The Revolution'

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.