Vesti

Novi album benda DEPECHE MODE izlazi 17. marta!
02.02.2017. | |

Kultni britanski elektropop bend Depeche Mode najavili su izlazak novog albuma "Spirit" za 17. mart ove godine dok prvi singl sa albuma pod imenom "Where's The Revolution" možemo očekivati već u petak 3. februara.

DEPECHE MODE: Novi album 'Spirit' izlazi 17. marta!

Četrnaesti studijski album benda naslednik je "Delta Machine" iz 2013. godine koji je dospeo na vrhove top lista u 12 zemalja. "Spirit" je rezultat saradnje sa producentom James Ford-om koji iza sebe ima projekte na albumima bendova Simian Mobile Disco, Foals, Florence & The Machine, Arctic Monkeys. Bend će uskoro objaviti i datume koncerata u Severnoj i Južnoj Americi a početak evropske turneje zakazan je za 5. maj. Koncert koji će biti održan u Ljubljani 14. maja je nedavno rasprodat a ostale datume pogledajte ovde.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.