Vesti

GOOD CHARLOTTE stižu u Budimpeštu
02.02.2017. | |

Kultni američki pop punk bend GOOD CHARLOTTE stiže u Budimpeštu. U sklopu svoje letnje turneje, ovaj sastav posetiće i mađarsku prestonicu, i to 17. juna, a prostor je Budapest Park. Podrška za ovaj koncert biće objavljena naknadno, a ulaznice su u prodaji po ceni od 5 999 forini (oko 19e) za najbrže, nakon čega cena skače na 6 999 ft (22e), dok će redovna cena u pretprodaji biti 7 999 ft (26e). Cena ulaznica na ulazu biće 8 999 forinti, odnosno oko 29 evra.

Good Charlotte

Tokom svoje dvodecenijske karijere Good Charlotte su objavili šest studijskih albuma, koji su prodati u milionskim tiražima. Zaslužni su za popularizaciju pop punk zvuka koji je doživeo novu eksploziju upravo početkom veka, u vreme kada su izlazila najvažnija izdanja benda  - "The Young and the Hopeless" (2002), "The Chronicles of Life and Death" (2004) ili "Good Morning Revival" (2007.). Prošle godine vratili su se na scenu nakon višegodišnje pauze, te izdali aktuelni album "Youth Authority".

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.