Vesti

Reggae postava SMOKE'N'SOUL objavili album 'Soul Infected'
02.02.2017. | |

Beogradski roots reggae sastav SMOKE'N'SOUL predstavio je svoj dugoočekivani studijski album, sedam godina nakon debi izdanja. Album pod nazivom "Soul Infected" sadrži 11 numera, od kojih smo već imali priliku da čujemo popularnu "Infection", "Love for Love" i "I Want U 2 Be Mine"

Smoke'n'Soul

Čitav album bend će koncertno predstaviti 4. februara u Božidarcu, kada će zajedno sa bendom DEČJA RADOST odati počast legendi reggae muzike Bob-u Marley-u. Ulaznice za ovaj događaj se mogu kupiti u Felix shopu po ceni od 400 dinara.

Album je objavljen pod izdavačkom kućom Metropolis Records i trenutno ga je moguće poslušati na digitalnom muzičkom servisu Deezer.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.