Vesti

SAMOSTALNI REFERENTI prvi put u novosadskoj Gerili u subotu 4. februara
01.02.2017. | |

SAMOSTALNI REFERENTI, najdugovečniji ska punk bend na ovim prostorima, posle velikog koncerta u Beogradu, rođendansku mini turneju nastavlja u novosadskom klubu Gerila u subotu 4. februara. Ovo će biti njihov prvi koncert u Gerili, a podrška će im biti novosadski ska bend MAMURLOOK. Koncert počinje u 22 sata i ulaz će biti 200 dinara.

Samostalni Referenti

Od okupljanja Samostalnih Referenata 1996. godine do danas, energične svirke ovog desetočlanog sastava redovno privlače brojne fanove njihovog muzičkog izraza i ljubitelje neumornog "skankovanja". Njihov zvuk predstavlja autentičnu, plesnu mešavinu ska i punk muzike, sa izraženim duvačkim deonicama trube, trombona i saksofona, pojačanu violinom i harmonikom, instrumentima koji nisu uobičajena pojava u navedenim muzičkim pravcima.

Referenti su prosle godine izdali animirani video spot za pesmu "Moje pesme moji snovi", a početkom ove godine i spot za najnoviji singl pod nazivom "Za neke nove ljude".

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.