Vesti

JONATHAN objavili singl 'Allison'
01.02.2017. | |

Pesma "Allison" novi je singl grupe JONATHAN skinut s njihovog nadolazećeg mini albuma "To Love…". U početnim planovima "To Love…" je trebalo da ima sedam pesama, ali je pri kraju studijskih sessiona bend proveo par dana radeći s Markom Mrakovčićem. Prvi rezultat njihove saradnje je "Allison" - fantastičan alt pop hit kojim zatvaraju novo izdanje.

S obzirom da će na nastavku "Or To Hold" biti puno više materijala realizovanog s Markom, "Allison" na neki način čini soničnu poveznicu dva mini albuma kojima će Jonathan obeležiti 2017. godinu. Album "To Love…", prvi deo izdanja "To Love Or To Hold" i naslednik velikog debija "Bliss", službeno će biti objavljen u ponedjeljak 13. februara, tačno u 9:00h.

Ostavi komentar

Da biste komentarisali na NOCTURNEMAGAZINE.NET (u daljem tekstu NOCTURNE) potrebno je da budete prijavljeni na svoj Facebook nalog. Svaki korisnik odgovara za svoju izjavu (komentar) i izjave (komentari) korisnika ne odražavaju mišljenje NOCTURNE-a. Takođe, NOCTURNE ne garantuje za tačnost informacija u komenatrima korisnika. NOCTURNE zadržava pravo da bez upozorenja obriše svaki komentar koji sadrži reči mržnje, rasizma, povrede ljudskog dostojanstva ili bilo kakvog drugog oblika nepoštovanja i ugrožavanja drugih.